Ferie

Ferie

Barnehagens vedtekter sier at alle barn må ha 4 uker ferie iløpet av året. Ferieukene kan deles opp i 1+3 der 3 uker må tas sammenhengende innenfor perioden 20. juni - 15. august. Den siste uka kan tas høst, vinter eller vår innenfor barnehageåret. Husk alltid å melde fra om ferie minst 2 uker før denne skal tas. 

 

Minner dere om at det er viktig å melde fra til barnehagen de ukene barna skal ha fri også de ukene en tar utenom de 4 ukene med ferie. 

Personalel tilstreber å ta ut ferie når det er lite barn i barnehagen, og ikke når det er fulle grupper. Dette for at deres barn skal få ha best mulig voksentetthet når de er her hos oss. Vi har de siste årene hatt inne vikarer i sommermånedene, men har sett at vi kunne spart oss disse ressursene da det alltid er mindre antall barn som kommer enn de som er satt opp. Vi i barnehagen ønsker at dere som foreldre og deres barn skal få et best mulig tilbud her hos oss. 

Dagene mellom jul og nyttår + mandag - onsdag i påsken åpner banrehagen 07:30. Onsdag i påsken stenger barnehagen kl. 12:00